blog.3

Kaikki tarvitsevat näinä aikoina rakkautta. Tässä on yksi keino avata sydän rakkaudelle ja sen tiedostamiselle, ettei sinä ja ympärillä oleva maailma olette yhtä.

Kun tietoisesti kiinnität huomiosi sydämeen, huomaat tuntevasi enemmän rakkautta, harmoniaa ja hyvinvointia.

Voit huomata, että kun tunnet rakkautta jotakuta toista kohtaan, samalla tunnet rakkautta itseäsi kohtaan.

Lyhyt meditaatio rakkaudelle, joka auttaa sinua yhdistymään sydämesi energiaan ja välittämään sitä energiaa jolle kulle jota rakastat. Meditaation voi tehdä yksin tai kumppanin kanssa.

Etsi mukava paikka, jossa saa olla rauhassa. Istu mukavasti tai asetu makuulleen. 

Sulje silmäsi ja hengitä muutaman kerran syvään. Hengitä sisään nenän kautta niin, että tunnet vatsasi pullistuvan. Hengitä ulos suun kautta ja tunne, miten samalla puhallat vanhaa, kulunutta energiaa pois itsestäsi.

Kohdista sitten ajatuksesi sydämeesi. Ja ala tietoisesti ohjata hengityksesi sydämeesi. Jatka näin hengittämistä.

Ajattele jotakuta, ketä rakastat, tunne lämpimän rakkauden tunteen heräävän itsessäsi.

Salli itsellesi pieni hymy. Anna rakkauden tunteen levitä kehossasi joka puolelle kuin lämmin, kultainen hunaja, joka leviää kaikkialle. Tunne kuinka se täyttää joka ikisen solusikin.

Kuiskaa hiljaa, joko ääneen tai mielessäsi, ”minä rakastan sinua”. Samalla kun kuiskaat, tunnet kuinka kultaisen hunajan kaltainen energia lähtee virtaamaan sinusta ajattelemallesi ihmiselle. Jatka tätä niin kauan kuin hyvältä tuntuu.

Lopuksi, päästä irti ja palaa takaisin itseesi. Hengitä syvään sisään ja aseta yksi käsi sydämellesi ja toinen vatsallesi. Lahjoita vielä samaa rakkauden energiaa itsellesi. Salli itsesi tuntea arvostusta itseäsi kohtaan.

Lepää vielä hetki hengitellen ja nauttien hyvästä olosta.

Lähde: Holden Qigong